Werfborden

Werfborden als de perfecte reclame

Werfborden is de ideale manier om je bedrijfsnaam naast je werk te tonen. Jouw werk en bedrijf, ze mogen gezien worden! Stel je voor: al die mensen die dagelijks langs je werven komen, daar moet je van profiteren.

Door je logo of andere bedrijfsreclame aan bijvoorbeeld een herashek te hangen, maak je indruk. Werfborden zijn magneten voor nieuwe klanten, dus zorg voor duidelijke info. Om die opvallende werfborden te laten maken en drukken, ben je hier aan het juiste adres.

Ook mogelijk: boodschappen als niet op de werf komen of andere veiligheidspictogrammen voor de bouw. Voor de prijs en levertermijn moet je het niet laten.

Of bestel meteen in onze online shop

Werfborden laten maken

Klaar om jouw werfborden te laten maken? Vanlommel Zeefdruk bedrukt ze in de hoogste kwaliteit en voorziet ze eventueel van boorgaten. Je kan de werfborden in alle formaten en zowel in kleine als grote oplages bestellen, in diverse materialen: van dibond tot kanaalplaat en pvc-schuimplaat.

Laat ons even weten waarvoor en hoe lang je de werfborden wil gebruiken, dan kiezen we samen het materiaal met de langste levensduur. Al onze reclameborden kunnen trouwens tegen een stootje, ideaal voor op de werf!

Veel gestelde vragen over werfborden laten drukken


Welke materialen kan ik gebruiken voor werfborden?

Werfborden worden doorgaans gedrukt op kanaalplaat. Maar voor een meer luxueuzere uitstraling kan je ook pvc schuimplaat of dibond gebruiken.

Kunnen mijn werfborden ook gezeefdrukt worden?

Dit kan enkel bij grote oplages.

Waarvoor worden werfborden gebruikt?

Voor extra reclame op en rond een werf. Vooraal gebruikt door aannemers, architecten en andere bouwgerelateerde bedrijven.

Bestel informatie

Minium oplage: 5 stuks
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Express bestelling: 2 tot 3 werkdagen

Technische informatie

Bedrukking: Full Color
Afmetingen: Vrij te kiezen
Materiaal: Kanaalplaat, pvc, dibond
Afwerking: Schoonsnijden op formaat