Raamborden bedrukken

Raamborden als de perfecte reclame

Jouw werk en bedrijf, ze mogen gezien worden! Stel je voor: al die mensen die dagelijks langs je werf komen, daar moet je van profiteren. Met een raambord kan je uw bedrijf op de werf promoten.

Door je logo of andere bedrijfsreclame aan bijvoorbeeld een herashek te hangen, maak je indruk. Raamborden zijn ideaal voor nieuwe klanten aan te trekken, dus zorg voor duidelijke info. Om die opvallende raambod te laten maken, ben je hier aan het juiste adres.

Raambord laten maken

Klaar om je raamborden te laten maken? Vanlommel bedrukt ze in de hoogste kwaliteit en voorziet ze eventueel van boorgaten. Je kan de raamborden in alle formaten bestellen zowel in kleine als grote oplages.

Standaard worden onze raamborden op kanaalplaat gedrukt. Het is ook mogelijk om deze te bedrukken op forex pvc of dibond (aluminium sandiwichpaneel) voor een langere levensduur.

Veel gestelde vragen over raamborden laten bedrukken


Op welk materiaal worden raamborden het best gedrukt?

Raamborden worden doorgaans gedrukt op kanaalplaat. Maar voor een lange termijn toepassing kan je ook pvc schuimplaat of dibond (alu sandwichpaneel) gebruiken.

Kunnen raamborden ook gezeefdrukt worden?

Dit kan enkel bij grotere oplages. In zeefdruk moet voor elke kleur een cliché en een zeefdrukraam gemaakt worden. Voor kleine oplages zou de arbeidskost dus te hoog oplopen.

Waarvoor worden raamborden gebruikt?

Voor extra reclame op en rond een werf. Vooraal gebruikt door aannemers, architecten en andere bouwgerelateerde bedrijven.

Mag een raambord nat worden?

Zeker en vast. Onze raamborden kunnen gerust wat regen verdragen. Deze zijn dan ook gemaakt voor outdoor gebruik.

Bestel informatie

Minimum oplage: 5 stuks
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Express bestelling: 2 tot 3 werkdagen

Technische informatie

Bedrukking: Full Color
Afmetingen: Vrij te kiezen
Materiaal: Kanaalplaat, pvc, dibond
Afwerking: Schoonsnijden op formaat

Winkelwagen