Beurswand – Presentatiewand

Fraaie beurswand – presentatiewand

Wat jouw bedrijf uitstraalt in de verf zetten op een beurs, dat doe je het best met een gepersonaliseerde beurswand. Vaak zorgt het voor de extra prikkel om bezoekers naar je stand te lokken en werkt het uitnodigend om interesse op te wekken… met een sales boost tot gevolg.

Heb je zin in iets nieuws? Dan verander je gewoonweg de bestickering ervan. Wil je plaatpakketten, stickers en/of panelen? You name it en wij leveren totaalpakketten voor je beurswand op maat. Wees maar gerust: je branding zal in orde zijn.

Beurswand met logo

Met een oogopslag bezoekers informeren waar je voor staat?

Een beurswand van Vanlommel Zeefdruk is exact daarop bedacht. Bovendien verloopt een beurswand bestellen snel en gemakkelijk. Kies je voor je logo of een ander origineel idee? Wij zeggen geen nee.

Upload je gegevens, vraag een offerte aan en wij zorgen voor de rest.
Hulp nodig bij de beslissing? Wij staan voor je klaar met woord en daad, zo ben je in een mum van tijd weer vertrokken naar die volgende beurs.

Veel gestelde vragen over beurswanden & presentatewanden


Hoe moet ik een beurswand transporteren?

Met de inbegrepen draagtas kan de hele draagwand volledig opgeborgen en snel getransporteerd worden.

Kan ik ook een desk bij de beurswand krijgen?

Wij kunnen een aangepast desk voor je voorzien met je eigen ontwerp of logo. Er zijn verschillende modellen beschikbaar ins ons gamma.

Bestel informatie

Minimum oplage: 1 stuk
Levertijd: 2 a 3 weken
Express bestelling: 1 week

Technische informatie

Een gebogen wand voor gebruik met fabric / velcro. Deze presentatiewand is snel en gemakkelijk op te zetten en af te bouwen. Het doek kan uit één stuk worden geproduceerd. Met het meegeleverde velcro bevestigt u het gemakkelijk op het frame. Dit zorgt voor een schitterende strakke uitstraling doordat er geen banen zichtbaar zijn. Het frame wordt geleverd in een stevige en zeer stabiele uitvoering. Het frame wordt snel en eenvoudig d.m.v. haken met elkaar verbonden. Wordt standaard geleverd met een single canvastas.

Winkelwagen