Opgelet!!! Alle webshop bestellingen geplaatst na dinsdag 16 juli 2024 worden pas terug verwerkt vanaf dinsdag 30 juli 2024. Wij zijn gesloten van 22 juli tem 29 juli 2024

Pictogrammen & Signalisatie

Signalisatie & veiligheid: een sterk duo

Signalisatie voor gebouwen, wegenwerken, een fabriek, magazijn of werf is van onschatbare waarde. Kwestie van de juiste richting voor circulatie aan te geven en de nodige veiligheid te waarborgen. Je kan dus nooit genoeg signalisatieborden en pictogrammen in huis halen, en bestellen kan je meteen hier doen. Er zijn ontelbare pictogrammen die wij voor je kunnen drukken, voor gebruik op een bord of als losse sticker.

Elk pictogram of signalisatiebord heeft zo z’n eigen betekenis. Enkele voorbeelden: brandbestrijding, evacuatie, eerste hulp, verbodspictogrammen, geboden, aanwijzingen, waarschuwingen enz. In situaties waar een veiligheidsrisico bestaat, zijn signalisatieborden en pictogrammen pure noodzaak.

Alle pictogrammen online bestellen in onze webshop. Snel en eenvoudig!

Snel en eenvoudig uw pictogrammen op maat. Stickers en bordjes in alle formaten. Bestel ze meteen online via onze webshop!

Signalisatieborden kopen?

Om signalisatie te bestellen of signalisatieborden te kopen, kan je hier eenvoudig je wensen en aantallen doorgeven. Ook mogelijk: een ontwerp door ons op maat en het bevestigen van de signalisatie en pictogrammen op borden van bijvoorbeeld stevig pvc.

Kortom, we zorgen ervoor dat je je geen zorgen meer moet maken over de signalisatie op je werf, doorheen je gebouwen en zoveel meer. Je medewerkers, bezoekers en klanten zullen dit appreciëren, dus bestel snel je signalisatieborden en pictogrammen!

Veel gestelde vragen over pictogrammen & signalisatie


Wat is een pictogram?

Een beeldsymbool dat informatie bevat in de vorm van een vereenvoudigde grafische representatie.

Waarom worden veiligheidspictogrammen gebruikt?

Veiligheidspictogrammen zijn essentieel voor preventie van ongevallen en letsels. Symbolen die internationaal zijn goedgekeurd en wereldwijd worden gebruikt, zorgen voor duidelijkheid.

Welke categorieën van pictogrammen zijn er?

De ISO 7010 norm heeft 5 categorieën van veiligheids- en gezondheidssignalering:
E voor reddings- en evacuatietekens
F voor brandbeveiligingstekens
M voor gebodstekens
P voor verbodstekens
W voor waarschuwingstekens.

Wat is de ISO 7010 norm?

Alle pictogrammen zijn in België opgemaakt volgens de ISO 7010 norm met eenzelfde standaard waardoor ze internationaal herkenbaar zijn.

Is het gebruik van de ISO 7010 norm verplicht?

Het gebruik van de ISO 7010 norm is in België vrijwillig en niet verplicht.

Bestel informatie

Minimum oplage: 1 stuk
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Express bestelling: 2 werkdagen

Types pictogrammen

Brandbestrijding, evacuatie, verbodstekens, gebodstekens, aanwijzingen, waarschuwingen, GHS etikettering, teksten en labels, controlepictogrammen en stickers, …

Gebruikte materialen

Stickers (vinyl extra permanent)
Bordjes (pvc forex, polypropyleen, dibond)
Panorama en haakse borden (polystyreen)

Winkelwagen