Muurstickers

Een muursticker als eyecatcher

Ook al eens onder de indruk geweest van een impressionante tekening of inspirerende foto op de muur, dat was vast een muursticker. Nu is het jouw beurt. Want een grote muursticker op je kantoormuur of in je interieur: dat is pas speciaal! Bedrukt met je logo, een mooie foto of een eigen ontwerp zijn muurstickers een geweldig alternatief voor behangpapier.

We maken, bedrukken en plaatsen tegelstickers en wandstickers in eender welk formaat en we laten zo beelden tot leven komen in je huis of in je zaak. Ontdek de interieurarchitect in jezelf en laat ons je muurstickers met logo of foto maken. Het resultaat zal subliem zijn, beloofd!

Muurstickers met logo laten maken

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, en al helemaal als het een muursticker met een uniek ontwerp is. Muurstickers laten maken hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan kiezen voor je logo of een ander origineel concept: je favoriete land, dier, natuurfoto, … Gewoon een plaatje dat jou gelukkig maakt en dat je wil delen met de wereld.

Kom je er niet uit? Vraag advies van onze ontwerper, wij geven je een duwtje in de rug. Na productie van de muurstickers in ons eigen atelier komen we de stickers ook vakkundig plaatsen. Zo kan je er heel lang van genieten, en je bezoekers of gasten samen met jou.

Veel gestelde vragen over muurstickers en muurprints


Is er een maximum afmeting voor een muursticker?

Neen, maar hou er rekening mee dat een grote muursticker in stukken wordt verdeeld.

Kan ik deze stickers zelf plaatsen?

Dit kan zeker. Als je kan behangen kan je deze stickers ook zeker zelf plaatsen.

Zijn de muurprints makkelijk verwijderbaar?

Ja onze muurprints zijn makkelijk te verwijderen.

Bestel informatie

Minimum oplage: geen
Levertijd: 5 à 7 werkdagen
Express bestelling: 3 à 5 werkdagen

Technische informatie

Minium afmeting: neen
Bedrukking: Full Color
Keuze in materialen:
– Textiel (behang)
– Mat vinyl
– Contour gesneden vinyl (zonder achtergrond uitgesneden folie)

Winkelwagen