Vlaggen

Laat je vlag maken

Een bekend beeld: wapperende vlaggen in je ooghoek, meteen trekken die ook jouw aandacht. Zeg nu zelf: een doeltreffende reclamestunt die je zelf gemakkelijk in orde kan brengen. In weer en wind blijven onze vlaggen hun mannetje staan. Aan bedrijven, in winkelstraten, op het strand of waar dan ook. Vlaggen zijn imposant, statig en opvallend.

Mooi om te zien, maar bovenal nuttige reclame. Ze scheren hoge toppen. Een tip: voor ideaal kleurbehoud raden we aan om na een half jaar je vlag te wisselen voor een nieuw exemplaar. Zo blijf je genieten van een optimale spotlight voor jouw bedrijf of merk.

Vlaggen bestellen en bedrukken

Mastvlaggen, baniervlaggen, beachflags, raamvlaggen, kioskvlaggen, bootvlaggen of gevelvlaggen… Noem maar op, je kan alle soorten vlaggen bestellen en wij bedrukken ze dan voor je.

Starten kan vanaf 1 vlag. Maar hoe meer vlaggen je bestelt, hoe beter de prijs. Dus vraag je offerte vandaag en bekijk wat voor jou het voordeligste pakket is.

Ook voor de nodige accessoires zorgen we. Terwijl jij je focust op je core business, zorgen wij voor je vlaggen. Ook opvallen met (reclame)vlag en wimpel? Vraag snel offerte aan.

Veel gestelde vragen over vlaggen laten bedrukken


Wat is het verschil tussen een vlag en een banner?

Een vlag wordt vervaardigt uit stof (knitted polyester). Dit materiaal is lichter en minder stijf dan bannermateriaal zodat ze mooi wapperen in de wind.

Bestel informatie

Minimum oplage: 1 stuk
Levertijd: 2 à 3 weken
Express bestelling: 7 werkdagen

Technische informatie

Bedrukking: Recto Full color of in zeedruk
Materiaal: 115gr knitted polyester
Zijde van afwerking: Waairichting links of rechts
Band: Witte band, zwarte band
Vlag afwerking: Mastvlag met of zonder open zoom (band, haken)

Winkelwagen