Wagenbelettering

De baan op met een wagenbelettering

Wagenbelettering is een uitstekende zet, zo’n rondrijdende reclamemachine! Met meer dan 25 jaar ervaring in belettering en autobestickering weten wij als geen ander wat jij voor je zaak nodig hebt.

Of het nu is voor de bestickering van één auto, een bestelwagen, camionette of je ganse wagenpark… wagenbelettering krijgt bij ons een bijzondere dimensie.

Gaande van full color reclamebelettering tot een eenvoudige sticker. Jouw voertuig doen opvallen, daar zetten wij graag ons beste beentje voor.
Geef ons je wensen en ontwerp door, en wij gaan aan de slag. Liever wat inspiratie?

Ook specialist in carwrappen

Echt uniek voor ondernemers: je auto gedeeltelijk of volledig inpakken. Carwrapping noemen we dat, ideaal voor jouw wagenpark. Voor elk type autobelettering gebruiken we hoge kwaliteitsfolies die tegen een stootje kunnen.

Zo komt je logo en bedrijfsinfo nog beter uit, en kan je er lange tijd de baan mee op. Een spatje regen, felle wind, opspattend vuil… daar heeft onze autobelettering geen last van. Vraag snel prijs voor één of meerdere voertuigen, bestelwagens of wat je ook nodig hebt. Snelle offerte!

Veel gestelde vragen over wagenbelettering


Kan ik mijn ontwerp personaliseren?

Zeker! Wagenbelettering is maatwerk. Je kunt je ontwerp volledig aanpassen aan je merkidentiteit, inclusief kleuren, logo’s, slogans en andere grafische elementen. Ons ontwerpteam kan je hierbij begeleiden om een uniek en effectief ontwerp te creëren.

Beschadigt wagenbelettering de lak van mijn voertuig?

Nee, wanneer wagenbelettering correct wordt aangebracht en verwijderd volgens de juiste procedures, zou het de lak van je voertuig niet moeten beschadigen. Het is belangrijk om samen te werken met professionals die ervaring hebben in het aanbrengen en verwijderen van belettering om schade te voorkomen.

Hoelang gaat wagenbelettering mee?

De levensduur van wagenbelettering varieert afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van het materiaal, de blootstelling aan weersomstandigheden en het onderhoud van het voertuig.

Kan ik mijn wagenbelettering later verwijderen?

Ja, wagenbelettering kan worden verwijderd zonder blijvende schade aan het voertuig achter te laten, op voorwaarde dat dit op de juiste manier wordt gedaan. Het is aanbevolen om dit te laten doen door professionals om de lak en het uiterlijk van je voertuig te behouden.

Belettering van alle voertuigen

Bedrijfswagens
Vrachtwagens
Bestelwagens
Aanhangwagens
Kranen en grondbewerkingmachines
Voertuigmarkering
Bussen

Bestel informatie

Na goedkeuring van de offerte ontwerpen we in samenspraak met de klant een belettering die opvalt. Het is ook mogelijk een eigen idee of ontwerp mee te brengen die we dan verder op punt zetten. Bij goedkeuring van het finale ontwerp wordt het voertuig dan beletterd in ons Atelier te Olen. Afhankelijk van het ontwerp wordt het voertuig meestal na 1 dag terug opgeleverd.

Vrachtwagens, kranen, bulldozers, bussen of andere grote voertuigen kunnen uiteraard op locatie beletterd worden.
Let wel op: Elk voertuig dient proper en droog te staan alvorens we kunnen starten met de belettering.

Technische informatie

Wij werken enkel en alleen met hoogwaardige Avery Denisson en 3M folies.

Winkelwagen