Uithangborden

Uithangborden die opvallen

Uithangborden laten maken? Slim plan! Een uithangbord zet je bedrijf in de kijker zoals jij het wil. Opvallend en schreeuwerig, stijlvol, hip of trendy… een uithangbord werkt altijd!

Zeg niet zomaar uithang, want de mogelijkheden voor buiten en binnen zijn legio. Denk aan staande reclamepanelen, stoepborden, belettering, een lichtbak, een bedrijfsbord, reclame langs de weg of op de gevel.

Je kan uithangborden bestellen in elk formaat en we bedrukken ze met je bedrijfslogo, product of reclameboodschap.
Ook voor spandoeken met frame en vlaggen kan je trouwens bij ons terecht.

Nog geen idee voor een ontwerp? Laat je adviseren door ons team. Wij weten wat je nodig hebt.

Reclameborden laten maken
Reclameborden
Reclameborden laten maken
Uitgesneden borden
werfborden laten drukken
Werfborden
Wegwijzers
Immoborden
Spandoeken

Uithangborden laten maken

Uithangborden voor binnen en buiten bestellen is eenvoudiger dan ooit. Voor elke toepassing hebben wij het juiste materiaal. Voor indoor borden is bijvoorbeeld forex een prima ondergrond.

Outdoor uithangborden maken we meestal op dibond, een stevig en weerbestendig aluminium paneel. Ontdek ook zeker onze andere opties: honinggraat karton voor reclameborden op beurzen, kanaalplaat voor immoborden en werfborden, pvc-schuimplaat en meer.

Ook handig te gebruiken als signalisaties op festivals trouwens. Wat je plannen ook zijn, bestel vandaag nog je reclameborden en steel de show!


Veel gestelde vragen over uithangborden


Kan je de uithangborden outdoor gebruiken?

Ja, voor outdoor gebruik, raden we dibond aan. Dit zijn aluminium sandwichpanelen met een kunstof kern en die aan beide zijden een gelakte aluminum plaat hebben. Deze zijn zeer stevig en weersbestendig.

Welk zijn de goedkoopste uithangborden?

De goedkoopste uithangborden zijn de kanaalplaat of polypropyleenplaten. Deze borden zijn licht door hun kern van kanalen. Deze worden gebruikt voor korte termijn toepassingen zoals werfborden, immoborden, etc. Zowel voor indoor als outdoor toepassingen.

Hoe moet ik mijn uithangbord bevestigen?

Reclameborden kan je op verschillende manieren bevestigen. Dit kan met onze afstandhouders of met onze ophangplaatjes indoor. Bij vrijstaande of groter (gevel)panelen raden we aan ons advies te vragen.

Bestel informatie

Minium oplage: vanaf 1 stuk
Levertijd: 1 week
Express bestelling: 2 à 3 dagen

Technische informatie

Afmetingen: Vrij te kiezen (max. 300x250cm).
Bedrukking: Full Color of met belettering voor speciale effecten (goud, zilver, …).
Afwerkingsmogelijkheden: Schoonsnijden of in vorm snijden/frezen.

Winkelwagen