Corona vloerstickers

Corona vloerstickers: duidelijk preventief

Goed communiceren, informeren en beschermen in coronatijden, dat doe je met corona vloerstickers voor indoor en outdoor. Het zijn de ideale preventie stickers, full color bedrukbaar met een logo of boodschap naar keuze: wacht hier, houd afstand, hoest in je elleboog, eenrichtingpijlen enz. We helpen je graag op weg met enkele COVID standaardtemplates, al is eender welke bedrukking mogelijk.

Tijdelijke vloerstickers kan je nadien weer verwijderen zonder lijmresten. Of je laat ze gewoon voor langere tijd hangen, kan perfect. Ze plakken in ieder geval op elke ondergrond en er zijn er voor binnen en buiten.

Zeker doen, zo’n corona preventie vloerstickers. Want social distance en veiligheid, die blijven tijdens en na corona topprioriteit.

Corona vloerstickers

Nu vloerstickers bestellen

Weet je niet goed welke corona vloerstickers je nodig hebt? Vraag ons advies voor jouw type ondergrond. Er is namelijk een verschil tussen binnen- en buitenstickers.

De outdoor corona vloerstickers zijn weerbestendig. Ze hebben een hogere kleefkracht en extra beschermlaminaat. Ook de indoor corona vloerstickers kunnen tegen een stootje.

Grote of kleine vloerstickers, met diverse boodschappen om de veiligheid voor je klanten en personeel te garanderen… wij maken ze op maat voor je. Ook in kleine aantallen!

Veel gestelde vragen over Corona vloerstickers


Kan ik de vloerstickers makkelijk kleven?

Door de fijne lijmdots kan je onze vloerstickers makkelijk zelf luchtbellenvrij aanbrengen.

Kan ik de vloerstickers makkelijk verwijderen?

Onze vloerstickers zijn makkelijk verwijderbaar.

Welke ondergrond is niet geschikt voor vloerstickers.

In principe is elke vlakke ondergrond geschikt voor onze vloerstickers. Toch raden we aan om voor tapijten een ander type te nemen. Vraag ernaar.

Kan ik de vloerstickers ook buiten gebruiken?

Neen, hiervoor moet je onze outdoor betonvloerstickers nemen. Deze hebben meer kleefkracht en een extra beschermingslaag.

Bestel informatie

Minium oplage: vanaf 3 stuks
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Express bestelling: 2 tot 3 werkdagen

Technische informatie

Bedrukking: Recto Full Color
Afmetingen: Vrij te kiezen
Afwerking: Schoonsnijden in vorm of op formaat
Materiaal: Floor vinyl Removable

Winkelwagen