Corona stickers

Schreeuw het van de daken: ‘het is hier veilig’

Bestel ze nu: jouw corona stickers met duidelijke boodschappen om de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers te garanderen. Want zeg nu zelf: winkelen en werken op plekken waar mensen weten waar ze aan toe zijn én voldoende afstand kunnen houden, dat voelt goed.

Onze stickers plak je op muren, ramen, deuren enz. Voor elke ondergrond is er wel een corona sticker. Die kunnen we dan bedrukken met preventie info, je logo of wat je maar wenst.

Enkele standaardstickers zijn bijvoorbeeld handen wassen, geen handen schudden, houd afstand, nies in je elleboog, voorkom verspreiding en veel meer. En omdat we ontwerpen en produceren in eigen huis, heb jij je corona stickers in een mum van tijd in huis.

Liever maatwerk Corona stickers met eigen logo en tekst?
Vraag hieronder je offerte aan!

corona stickers

Deze stickers kan je meteen bestellen in onze online shop

Indoor en outdoor corona stickers bestellen

Geef bij de bestelling van je corona stickers ook even door op welke ondergrond en voor welke toepassing je de stickers nodig hebt. Een buitensticker moet gewoonlijk sterker zijn en daar kunnen wij voor zorgen.

Al onze stickers zijn van duurzame kwaliteit en kunnen voor langere tijd blijven hangen. De outdoor versie heeft een extra laagje beschermlaminaat tegen krassen, zonlicht en beschadiging. We kunnen nog uren doorgaan waarom corona stickers het veiligheidsgevoel in je zaak verhogen, echter is het nu aan jou: bestel ze in grote of kleine aantallen.

Veel gestelde vragen over Corona stickers


Kan ik zelf een coronasticker ontwerpen en laten produceren.

Zeker en vast! Stuur ons je ontwerp door en wij werken dit voor je uit!

Zijn de stickers verwijderbaar?

Onze coronastickers zijn verwijderbaar tot 6 maanden zonder lijmresten.

Kan ik de stickers ook buiten gebruiken?

Ja, onze stickers kan je ook buiten gebruiken. Voor langere levensduur raden we wel aan om stickers met extra beschermlaminaat te nemen.

Bestel informatie

Minium oplage: 1 stuks
Levertijd: 3 a 5 dagen
Express bestelling: 2 dagen

Technische informatie

Vinyl verwijderbaar (tot 6 maanden).
Te gebruiken op elke vlakke ondergrond

Winkelwagen