Corona scherm

Met preventie schermen in de aanval tegen corona

Met z’n allen veilig winkelen, werken, feesten en genieten: yes, we can! Het komt erop aan om het corona virus en andere virussen geen schijn van kans te geven. En dat doe je met heldere veiligheidsmaatregelen, zoals het plaatsen van corona schermen met duidelijke richtlijnen.

Aan de ingang, in je toonzaal of winkel, op de werkplek… de corona schermen doen overal hun werk. De doeken zijn in eerste instantie informatief bedoeld en bedrukbaar met je corona policy of boodschappen voor klanten en bezoekers. Als je op zoek bent naar een afscheiding die naast info ook bescherming biedt, dan kunnen we je onze anticorona roll-up banners aanbevelen. Vraag ernaar!

Ja, doe mij maar zo’n corona scherm / bescherming

 • rollup_transparant
  Roll-up banner met transparant scherm 100x200cm
 • rollup_transparant
  Roll-up banner met transparant scherm 85x200cm
 • toonbankdisplay
  Toonbankdisplay Coronabescherming
 • coronapreventiescherm
  Transparant coronapreventie scherm
 • coronascherm
  Transparant coronapreventie scherm in frame
  Product in de uitverkoop
  97,00

Nu de motor van de economie weer op gang is gekomen, willen we die vooral draaiende houden. Een nieuwe lockdown moeten we te allen tijde vermijden. Corona schermen en bescherming kunnen hierbij helpen.

Door de aanwijzingen op een goed zichtbare plek te plaatsen, weten bezoekers meteen waar ze aan toe zijn. Hoe duidelijk en veilig kan het zijn? Onze corona schermen zijn in diverse maten bestelbaar en personaliseerbaar met teksten naar keuze.

Veel gestelde vragen over corona schermen


Hier komt een vraag zoals normaal

Dit is een antwoord. Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.Dit is een antwoord.

Technische informatie

Winkelwagen